dimarts, 14 d’abril del 2009

Esquerra Independentista presenta 1114 signatures de militants/es a seu Nacional d´ERC pel referèndum intern del finançament

A continuació teniu el vídeo de l´entrada al registre de les 1114 signatures de militants/es a la Seu Nacional d´Esquerra Republicana:



NOTA DE PREMSA:
Esquerra independentista presenta 1.114 signatures, com marca l'article 31 dels estatuts d'ERC, Esquerra independentista ha presentat 1.114 signatures -moltes més de les necessàries-, perquè es convoqui el referèndum intern sobre el finançament, una vegada es conegui la proposta definitiva del govern espanyol.

Des d'Esquerra independentista estem convençuts que aquest referèndum sobre el finançament és una oportunitat d'or perquè ERC es reforci de cara les eleccions europees. Així ens podrem presentar amb el partit unit i rebutjar tota la militància, la misèria de finançament que ens vol fer empassar el govern espanyol. Quan catalunya pateix un espoli fiscal de més de 22.000 milions d'euros, hem de dir prou i exigir el concert econòmic i la independència política.